♥♥ منتدى بنات وبــس ♥♥

♥♥ منتدى بنات وبــس ♥♥

♥ منتدى للبنات فقط ♥
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالاعلاناتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 مسابقة المطبخ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : الصفحة السابقة  1, 2
كاتب الموضوعرسالة
rery42
مشرفة قسـم الاشعار
مشرفة قسـم الاشعار


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصر
عدد المساهمات : 179
تاريخ التسجيل : 08/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 0:12



كفتة علي الطريقة الشرقاوية:


-المقادير:


نصف كيلو لحم مفروم كوب ارز ملعقة كبيرة سمن بصلة متوسطة مفرية ناعم 2 كوب بهريز ملح وفلفل بهارات.


-الطريقة :


*يغسل الارز ويخلط صحيحاً مع اللحم والبصلة المفرية والسمن والتوابل ويعجن المقدار جيداً حتي يتجانس.
*يشكل المقدار علي هيئة كور وترص في صينية مدهونة خفيف بالسمن وتغطي وترفع علي نار هادئة لمدة من 5-10 دقائق.
*يسخن البهريز ويضاف الي الكفتة ويترك المقدار علي نار هادئة حتي تتشرب البهريز ويتم النضج.
*تغرف الكفتة ساخنة ويقدم معها سلاطة خضراء وشرائح من الخبز الجاف.





اتمنى الاعجاب بماوضيعى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
rery42
مشرفة قسـم الاشعار
مشرفة قسـم الاشعار


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصر
عدد المساهمات : 179
تاريخ التسجيل : 08/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 0:13

عايزة طريقة اللحمة المشوية





اتمنى الاعجاب بماوضيعى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
هيناتا
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : العراق وافتخر
عدد المساهمات : 521
تاريخ التسجيل : 28/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 8:22

انتي عايزة ايه يا قمر ؟؟








هديــة من nor

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
eldalo3a
بنوتة مميزة
بنوتة مميزة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : egypt
عدد المساهمات : 341
تاريخ التسجيل : 06/12/2011
العمر : 16

مُساهمةموضوع: رد ع الموضووووع   الثلاثاء 14 فبراير - 8:34

وقت الطهي: 40 دقيقة
المقادير: كيلو الا ربع لحم غنم بعضمه
ولعمل التتبيله
بصلة متوسطة
فصين توم
طماطماية صغيرة
ملح وفلفل
3 معالق كبار خل ابيض
التحضير: نغسل اللحمه كويس
حنفرم مكونات التتبيلة فى الكبة
حنتبل اللحمة انا بتبلها على بيات لازم علشان تشربها حلو
بعد كده نشيل اللحمة من التتبيلة كويس اوى ما نسيبش اى فتفوتة عليها من البصل ونرصها فى الصينية

الطبخ: كده نحط التتبيلة دى فى مصفا ونصفيها كويس اوى علشان حناخد مايتها نحطها على اللحمة
وحطيناها على اللحمة
نلف الصينية بورق الفويل كويس وندخلها الفرن على حررارة عالية لغاية لما تستوى اللحمة تلات اربع سوا
بعد ساعة الا ربع تقريبا ولسه فيها شوية ميا ومستوية تلات اربع سوا
http:///fashion.fsaten.com http:///forum.mn66.com http:///www.almraah.com/

حندخلها الفرن تانى تكمل سوا بس من غير غطا علشان تتشوى
بعد ما خلصت خالص انا ما بحبش اغمق لونها عن كده علشان مش تنشف طبعا لو عايزاها اغمق من كده نحطها تحت الشواية تاخد لون اكتر من كده
نكون مولعين فحمة نحط ورقة الومنيوم صغيرة فى وسط الصينية
نحط عليها زيت او سمن ونحط عليها الفحمة ونقفل عليها بالورق الفويل كويس علشان تاخد ريحة الفحم
وبعد كده نحطها على فرشة بقدونس كده




عدل سابقا من قبل eldalo3a في الثلاثاء 14 فبراير - 8:39 عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
eldalo3a
بنوتة مميزة
بنوتة مميزة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : egypt
عدد المساهمات : 341
تاريخ التسجيل : 06/12/2011
العمر : 16

مُساهمةموضوع: رد ع الموضووووع   الثلاثاء 14 فبراير - 8:35

وقت الطهي: 40 دقيقة
المقادير: كيلو الا ربع لحم غنم بعضمه
ولعمل التتبيله
بصلة متوسطة
فصين توم
طماطماية صغيرة
ملح وفلفل
3 معالق كبار خل ابيض
التحضير: نغسل اللحمه كويس
حنفرم مكونات التتبيلة فى الكبة
حنتبل اللحمة انا بتبلها على بيات لازم علشان تشربها حلو
بعد كده نشيل اللحمة من التتبيلة كويس اوى ما نسيبش اى فتفوتة عليها من البصل ونرصها فى الصينية

الطبخ: كده نحط التتبيلة دى فى مصفا ونصفيها كويس اوى علشان حناخد مايتها نحطها على اللحمة
وحطيناها على اللحمة
نلف الصينية بورق الفويل كويس وندخلها الفرن على حررارة عالية لغاية لما تستوى اللحمة تلات اربع سوا
بعد ساعة الا ربع تقريبا ولسه فيها شوية ميا ومستوية تلات اربع سوا
http:///fashion.fsaten.com http:///forum.mn66.com http:///www.almraah.com/

حندخلها الفرن تانى تكمل سوا بس من غير غطا علشان تتشوى
بعد ما خلصت خالص انا ما بحبش اغمق لونها عن كده علشان مش تنشف طبعا لو عايزاها اغمق من كده نحطها تحت الشواية تاخد لون اكتر من كده
نكون مولعين فحمة نحط ورقة الومنيوم صغيرة فى وسط الصينية
نحط عليها زيت او سمن ونحط عليها الفحمة ونقفل عليها بالورق الفويل كويس علشان تاخد ريحة الفحم
وبعد كده نحطها على فرشة بقدونس كده

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
eldalo3a
بنوتة مميزة
بنوتة مميزة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : egypt
عدد المساهمات : 341
تاريخ التسجيل : 06/12/2011
العمر : 16

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 8:47

انا عايزة طريقة عمل الكباب حلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
هيناتا
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : العراق وافتخر
عدد المساهمات : 521
تاريخ التسجيل : 28/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 9:09

المقادير: 1/2 كيلو لحم
بصلة متوسطة
فص ثوم
م ص سمن (يمكن الاستغناء عنه)
ملح وفلفل أسود وبهارات والقليل من القرفة
التحضير: 1- يقطع اللحم مكعبات صغيرة أو كبيرة حسب رغبتك.
2- يفرم البصل والثوم فرما خشنا
الطبخ: 1- يشوح البصل لمدة دقيقة ثم يضاف له اللحم ويقلب حتى يتغير لون اللحم إلى الون الغامق ثم تقلل النار تحته
2- يضاف للحم نصف كوب ماء كل فترة حتى لا ينشف اللحم.
3- عندما يبدأ اللحم في تمام النضج يضاف له التوابل كلها ويترك حتى يكتمل نضجه.
4- بعد إغلاق النار من تحته توضع ملعقة سمن كبيرة في طبق صغير من الألومنيوم ويوضع عليها قطعة فحم مشتعل ويوضع الطبق بسرعة على اللحم في الحلة وتغطى الحلة لمدة 10 دقائق ثم يغرف اللحم ساخنا.

انا عاوزة طريقة عمل الدولمة العراقي








هديــة من nor

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
rery42
مشرفة قسـم الاشعار
مشرفة قسـم الاشعار


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصر
عدد المساهمات : 179
تاريخ التسجيل : 08/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 17:08

ريقة عمل الكباب حلة

الكمية تكفي: 3 أشخاصوقت التحضير: 10 دقائقوقت الطهي: 120 دقيقة المقادير: 1/2 كيلو لحم عدد 1 بصلة متوسطة عدد 1 فص ثوم مقدار سمن مقدار ملح وفلفل وبهارات التحضير: 1- يقطع اللحم مكعبات صغيرة أو كبيرة حسب رغبتك.
2- يفرم البصل والثوم فرما خشنا الطبخ: 1- يشوح البصل لمدة دقيقة ثم يضاف له اللحم ويقلب حتى يتغير لون اللحم إلى الون الغامق ثم تقلل النار تحته
2- يضاف للحم نصف كوب ماء كل فترة حتى لا ينشف اللحم.
3- عندما يبدأ اللحم في تمام النضج يضاف له التوابل كلها ويترك حتى يكتمل نضجه.
4- بعد إغلاق النار من تحته توضع ملعقة سمن كبيرة في طبق صغير من الألومنيوم ويوضع عليها قطعة فحم مشتعل ويوضع الطبق بسرعة على اللحم في الحلة وتغطى الحلة لمدة 10 دقائق ثم يغرف اللحم ساخنا.


انا عايزة طريقة عمل الفراخ المشوية





اتمنى الاعجاب بماوضيعى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
هيناتا
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : العراق وافتخر
عدد المساهمات : 521
تاريخ التسجيل : 28/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 22:17

يا بنات في كتير طلبات بتتكرر تأكدوا من الطلب الاول
الفراخ :
دجاجة كاملة مغسولة
و منظفة بالخل و الملح
و الطحين عشان الزفرة ..
بصلة كبيرة مفرومة و مخلوط معها بهارات
متل الحبهان و الكركم و فلفل اسود و بهارات الدجاج..
تقريبا راس ثوم و اكتر مدقوق
و ايضا مخلوط معه البهارات.
.خضار مشكلة متل ذرة حبيبات
و بيبي كورن(عرانيس ذرة صغيرة)
و بازيلاء و جزر و بطاطا مقطعين و مشروم..
حبة بندورة مفرومة و ممكن صويا صوص
و ملح طبعا و كيس الشوي الخاص بالفرن حجم كبير
طريقة عمل الفراخ المشوية - احلى فراخ مشوية بالصور


الطريقة:
قومي بعمل فتحات بالدجاجة بواسطة السكين(فتحات او شقوق كبيرة)و رشي عليها الهيل و فلفل اسود و قرفة و كركم و بهار مشكل و ملح و قليل من الصويا صوص و افركيه الجاجة بهم جيدا من الداخل و الخارج و بالفتحات هكذا

احشي الشقوق بالثوم و حاولي تفركي الدجاجة بخلطة الثوم انت و بتحشيها هكذا
عند الصدر

و عند اللافخاد و الاوراك
و احشيها من الداخل بالبصل المفروم و المفروك بالبهارات



قلبي الخضار مع بعض و ضعي عليها القليل من الملح و الفلفل الاسود

طريقة عمل الفراخ المشوية - احلى فراخ مشوية بالصور



ضعي القليل من الخضار داخل كيس الشوي



ضعي الدجاجة على الخضار و وزعي باقي الخضار حولها




اغلقي الكيس جيدا و اعملي فتحة صغيرة بالكيس

و ادخليها الفرن لمدة ساعة و نص تقريبا الى ان تستوي و بعدها حمري الوجه ممكن اضافة القليل من الصويا صوي لتعطي لون و قدميها..

طريقة عمل الفراخ المشوية - احلى فراخ مشوية بالصور




تقطع و توزع مع الخضار...و لا تنسو السلطة




وبالهنا والشفا

Read more: http://www.hayah.cc/forum/t26200.html#ixzz1mORY3wTr








هديــة من nor

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
هيناتا
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : العراق وافتخر
عدد المساهمات : 521
تاريخ التسجيل : 28/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 22:23

عايزة طريقة عمل الدولمة العراقية








هديــة من nor

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Dody
صاحبة المنتدى
صاحبة المنتدى


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : Egypt
عدد المساهمات : 2915
تاريخ التسجيل : 30/07/2011
العمر : 19

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 22:29


طريقة عمل الدولمة العراقية

المقادير
أولا :- الحشوة
1)لحم مفروم
2) ليه مفرومة ( شحم الخروف المأخوذ من مؤخرته )
3) بصل مفروم
4) طماطم مفرومة
5) ثوم فص أو فصين مفروم ناعم
6) بهارات كركم وكاري وأنواع اللي تحبيها
7) ملح الليمون ( الليمون دوزي )
8) معجون الطماطم وملح
9) رز أي نوع
طريقة عمل الحشوة
1) نفرم اللحم إذا كان غير مفروم والية شحمة الخروف والطماطم والبصل والثوم فرم ناعم أو متوسط حسب ماتحبين وهذه صورة

) نغسل الرز غسل جيد ونضيف عليه المواد التي سبق فرمها ونضيف كذلك البهارات وملح الليمون والملح الاعتيادي ولكن لاتضيفي كمية كبيرة من ملح الليمون ويمكن الاستعاضة عنه بالليمون الطبيعي بعده عصره جيدا ويضاف فوق الخليط ونخلطهم سوية
3) ثم نضيف معجون الطماطم كمية منه ونبدأ نخلطه مع الرز والحشوة السابقة خلط جيد وبذلك نكون انهينا الحشو وهذه صورته

ثانيا:- المواد أللتي سيتم حشيها
1) باذنجان
2) كوسة
3)بطاطس
4) خيار
5) فلفل
6) بصل
7) سلق أو ورق عنب أو ملفوف
8) طماطم
طريقة العمل
1) نقوم بحفر جميع المواد التي سبق ذكرها مع الاحتفاظ برؤؤسها حتى أسكرها بعد أن احشيها أما بالنسبة للفلفل فنقوم بفتح الرأس قليلا ونزيل المواد أللتي بداخله وهذه صورة المواد بعد الحفر

) بالنسبة للبصل نأخذ البصل أللذي يكون من الحجم الكبير ذا اللون الأبيض أو الأحمر وإذا كان غير موجود فمكن استخدام البصل العادي أقوم بنزع القشر الخارجي عنه واغلي كمية من الماء وبعد أن يغلي الماء أضع فيه البصل المقشر مدة قليلة تتراوح من دقيقة إلى دقيقتين بعدها أخرجها من الماء واعمل ثقب بسيط في رأس البصلة وثم اعمل شق من احد جوانب البصلة يمتد إلى منتصف البصلة ثم أبدا بإخراج طبقات البصل برقة بنزعها عن ألبصله

انا عاوزة طريقة عمل الكريب









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://banaat-we-bas.forumegypt.net
rery42
مشرفة قسـم الاشعار
مشرفة قسـم الاشعار


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصر
عدد المساهمات : 179
تاريخ التسجيل : 08/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الثلاثاء 14 فبراير - 23:54

طريقة عمل الكريب

المقادير:

200 جم من الدجاج
· 20 جم من الملح
· 20 جم من الفلفل
· 40 جم من المخللات
· 30 جم من الطماطم
· 20 جم من البصل
· 20 جم من المايونيز
· 20 جم من معجون الثوم المشوي
· 20 جم من البقدونس

خلطة التتبيلة
· 60 جم من الليمون
· 30 جم من البهارات
· 20 جم من الملح
· 10 جم الثوم
· 20 مل من زيت الزيتون

الكريب
· 60 جم من الطحين
· 30 جم من الكريمة اللباني
· 10 مل من زيت الذرة
· 5 جم من الملح
· 1 بيضة

· 100 مل من الحليب


الطريقة:


الكريب
- يوضع الطحين في إناء ويخلط مع الحليب والكريمة اللباني والبيض.
- تمسح مقلاة غير لاصقة بمنديل مبلل بزيت الذرة.
- توضع المقلاة على نار هادئة، ثم يتم صب عجينة الكريب حتى تكون طبقة رقيقة من الكريب تغطي سطح المقلاة.
- بمجرد ظهور فقاعات على سطح قطعة الكريب تقلب على الجهة الأخرى.
- تطفء النار بعد 30 ثانية من تقليب الكريب.

الشاورمة
- يخلط الليمون في وعاء آخر مع زيت الزيتون والثوم وخليط من البهارات، ثم توضع شرائح الدجاج في هذا الخليط لتتبل.
- يشوح الدجاج على النار حتى ينضج الدجاج، ثم يضاف البصل والطماطم والبقدونس الطازج، وترفع من على النار.

للتقديم
- يتم خلط المايونيز مع معجون الثوم المشوي، ثم يفرد على سطح الكريب.
- توضع كمية كبيرة من الشاورمة على الكريب، ثم يلف الكريب.
- للتقديم: يوضع الكريب في طبق للتقديم
مع تحياتى ارجو الردود المشجعة لى

عايزة طريقة عمل الكباب والكفتة





اتمنى الاعجاب بماوضيعى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
nour
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : EGYPT
عدد المساهمات : 956
تاريخ التسجيل : 26/08/2011
العمر : 20

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الخميس 16 فبراير - 19:00

أولأ: (الكباب)

المكونات :

لحم مقطع قطع صغيرة - ماء أو عصير بصل - ملح - فلفل أسود

الطريقة :

1- يقشر البصل و يقطع مكعبات ثم يوضع في ال Food Processor و يفرم ناعم ثم يصفى و يؤخذ ماء البصل و يتبل فيه اللحم و يضاف الملح و الفلفل
2- يوضع اللحم في الأسياخ و يشوى على الفحم

ثانياً: (الكفته)

المكونات :

لحم مفروم ناعم - تفل البصل المتبقي من عصر البصل الذي أستخدم ماؤه للكباب - بهار أو فلفل مطحون ناعم - ملح - جوزة الطيب - بهارات - بقدونس مفروم

الطريقة :

1- تدعك المكونات كلها حتى تنعم
2- توضع الكفتة على الأسياخ و تشوى على الفحم
طريقة عمل السوشى


هدية من حبيبتى هيناتا



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
هيناتا
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : العراق وافتخر
عدد المساهمات : 521
تاريخ التسجيل : 28/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الخميس 16 فبراير - 21:07

السوشي
المقادير
300 [rainbow]غرام من الأرز الياباني
أو التايلندي
200 غرام من فيليه السلمون
200 غرام من سمك التونة
25 غراماً من السكر
5 غرامات من الملح
40 ملليليتراً من خل الأرز
طريقة التحضير
اغسلي الأرز بماء، وضعيه جانباً لمدة ساعة.
اغلي ليتراً من الماء، ثم أضيفي إليه الأرز. ثم، أعيديه إلى نار مشتعلة لمدة دقيقة، لتخفّفي بعدها درجة الحرارة إلى المستوى الأدنى وتدعيه لمدة 20 دقيقة، مع الحرص على تغطيته خلال هذه الفترة.
ضعي الأرز في وعاء خشبي أو بلاستيكي، واتركيه جانباً بعد تهوئته.
أضيفي السكر والملح إلى الأرز، وحرّكي المزيج بواسطة الملعقة حتى يصبح متماسكاً.
قطّعي السلمون و التونة إلى شرحات رفيعة.
شكّلي الأرز بيدك على شكل كرات يبلغ حجم الواحدة منها حوالي 40 غراماً.
زيّني هذه الكرات بقطع السلمون والتونة.
الكيكة الاسفنجية بليييييز








هديــة من nor

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Dody
صاحبة المنتدى
صاحبة المنتدى


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : Egypt
عدد المساهمات : 2915
تاريخ التسجيل : 30/07/2011
العمر : 19

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الجمعة 17 فبراير - 11:11

نور وهيناتا وريري اكتر بنات عملوا طرق وجبات
شوفوا نقاطهم

rery:7
هيناتا : 6
nor:4

والفائزة هى rery









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://banaat-we-bas.forumegypt.net
rery42
مشرفة قسـم الاشعار
مشرفة قسـم الاشعار


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصر
عدد المساهمات : 179
تاريخ التسجيل : 08/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    السبت 18 فبراير - 1:58

اول مرة اكسب شكرا كتير





اتمنى الاعجاب بماوضيعى






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
منى ايمن
بنوتة حبوبة
بنوتة حبوبة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصــر
عدد المساهمات : 46
تاريخ التسجيل : 28/11/2011

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الخميس 23 فبراير - 9:36

يجماعة محدش يطلب وجبات مكتوب طريقتها ممكن يكون مش عجباه الطريقة يقول عايز طريقة تانيه لكذا عادي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
منى ايمن
بنوتة حبوبة
بنوتة حبوبة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : مصــر
عدد المساهمات : 46
تاريخ التسجيل : 28/11/2011

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الخميس 23 فبراير - 9:37

هي المسابقة خلصت!؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Dody
صاحبة المنتدى
صاحبة المنتدى


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : Egypt
عدد المساهمات : 2915
تاريخ التسجيل : 30/07/2011
العمر : 19

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الخميس 23 فبراير - 11:24

ايوة يا منى خلصت









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://banaat-we-bas.forumegypt.net
هيناتا
نــائبة المديرة
نــائبة المديرة


Girl OR Boy : انثى
بلدكـ : العراق وافتخر
عدد المساهمات : 521
تاريخ التسجيل : 28/08/2011
العمر : 18

مُساهمةموضوع: رد: مسابقة المطبخ    الخميس 23 فبراير - 12:56

مبروووووك يا ريري تستحقيها








هديــة من nor

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
مسابقة المطبخ
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 2 من اصل 2انتقل الى الصفحة : الصفحة السابقة  1, 2

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
♥♥ منتدى بنات وبــس ♥♥ :: قســم الفرفشة والترفيه :: قسم المسابقات-
انتقل الى: